Win een Masterclass Design

Design Fast Track wedstrijd Feeling Wonen

Feeling Wonen/Gael Maison organiseert samen met enkele partners een exclusieve wedstrijd voor designers. Met een sterk geloof in Belgisch talent willen ze ontwerpers in spe of met een minimale werkervaring ondersteunen en op zoek gaan naar nieuw designtalent. Inschrijven kan tot 6 september 2018.

De opdracht is een project voorstellen rond het thema diversiteit. Het thema duidt op verscheidenheid aan mogelijkheden, nieuwe technieken en materialen in connectie met de natuur. Een selectie wordt gedaan door de partners van Feeling Wonen/Gael Maison en de gastjuryleden zijn designer Alain Gilles en ecodesignspecialiste Evelyn Lafond van OVAM.

Aan deze wedstrijd hangt natuurlijk ook een fantastische prijs. De winnaar wordt gedurende twee jaar professioneel begeleid d.m.v. educatieve sessies, workshops en professionele samenwerkingen. Als kers op de taart wordt dit parcours op verschillende momenten voorgesteld in Feeling Wonen/Gael Maison en zal het winnend voorstel te zien zijn op de Biennale Interieur 2018.

Meer informatie over hoe je kan deelnemen vind je op de website van Feeling Wonen.