Stem op jouw favoriet voor de BKRK-award

Wie is jouw favoriet?

Begin 2019 lanceerde VAKlab de BKRK-award #Textiel. Hier zijn we op zoek naar een creatieve ondernemer met een passie voor textiel die met zijn of haar product, project, dienst of onderzoek het authentieke vakmanschap textiel in al zijn facetten kan tonen.

Na twee spannende jurymomenten en een selectie uit 57 originele en boeiende inzendingen, werden de drie beste dossiers gekozen. De drie genomineerden voor de BKRK-award #Textiel zijn:

  • Salvatore Caltabellotta: Salvatore doet onderzoek naar de psychologische voordelen die ontstaan tijdens het ambachtelijk creëren van textiel.
  • Julie van den Boorn: Met haar wens om bij te dragen aan een duurzame wereld, gaat Julie steeds opzoek naar nieuwe manieren om herwonnen grondstoffen te vertalen naar hoogwaardige designproducten.
  • Les Monseigneurs. Deze ontwerpstudio is een samenwerkingsverband tussen Victor Verhelst en Thomas Renwart. Deze twee studenten zijn op onderzoek gegaan naar hoe ze een grafische tuin kunnen creëren met behulp van textiel. 

Wil je mee bepalen wie van deze drie de winnaar van de BKRK-award #Textiel wordt? Lees hier de volledige verhalen en stem op jouw favoriet. De uiteindelijke winnaar van de BKRK-award zal op 10 oktober 2019 bekend gemaakt worden tijdens een exclusief slotevenement.