Slotsessie groepstraining 13/11

Slotevenement groepstraining

Tien ondernemende vakmensen volgden bij VAKlab de allereerste groepstraining voor startende ondernemers binnen een creatieve sector. Na een uitgebreide training van 12 avonden waar gefocust werd op het gebruik van sociale media, het maken van een businessplan en financieel plan... kregen alle deelnemende vakmensen de kans om hun onderneming te pitchen voor Vanessa Becker van Starterslabo, Joeri Stoop van VOKA Limburg, Heleen van Loon van Z33 en Liesbeth Kees, directeur van Bokrijk.

Limburg barst van de creatievelingen. Maar velen onder hen hebben moeite met het starten van hun eigen zaak en hebben vragen bij het process dat ze moeten doorlopen om een goede ondernemer te worden.

VAKlab biedt hier een antwoord op. De groepstraining voor ondernemende creatievelingen zorgt voor een beter inzicht in je onderneming. Wie is mijn klant? Waar bevindt mijn doelgroep zich? Hoe stel ik een financieel plan op? Hoe lanceer ik mijn product? Gedurende de twaalf avonden groepstraining tracht VAKlab, samen met verschillende experten, hier een antwoord op te bieden en van iedere vakman (M/V) een betere ondernemer te maken.

En of de vakmensen wat hadden aan deze trainingen? Dat ontdek je in de reacties:

"Als ik alles op een rijtje zet ben ik super tevreden dat ik de raad gevolgd heb van VAKlab om deze lessen te volgen. Ik heb er heel wat bijgeleerd, voornamelijk in het segment verkoop. Ik raad trouwens alle vakmensen (en zeker de pre-starters) aan om deze lessen te volgen. Dit is zeker een verrijking voor wie een eigen zaak wil beginnen."
- Gianni Merola, schoenmaker

"Kort maar krachtig: hier ben ik iets mee, 1000 x merci"
- Ron Leinders, Sticks and Bones

"VAKlab geeft creatieve ondernemers in Limburg een duwtje in de rug met de intensieve en leerijke groepstraining. Dit telkens in de prachtige setting van het Kasteel van Bokrijk, waar ik bij elke sessie weer een beetje meer verliefd op werd. Ik raad iedereen die vragen heeft rond ondernemerschap deze reeksen bij VAKlab aan."
- Marylène Madou, textielontwerpster

Ben jij een vakman (M/V) en heb je ook vragen rondom vakmanschap en/of ondernemerschap? Contacteer ons via info@vaklab.be.