Partnerschap met Limburg Startup (LSU)

VAKlab en LSU

Woensdag 24 oktober was een speciale dag voor VAKlab. Naast de derde editie van de Jobinspiratiebeurs die plaatsvond, werd ook het charter voor het partnerschap tussen VAKlab en Limburg Startup (LSU) overhandigd.

Je kan er niet naast kijken. Limburg neemt een steeds belangrijkere plaats in in de startup scene. Het aantal startups stijgt fors en vanuit alle hoeken van het land komen ze kijken naar de vibes in de verschillende incubatoren. Om al die vibes in goede banen te leiden, en vooral om de startups een fastlane te bezorgen werd Limburg Startup (LSU) opgericht.

Limburg Startup is een open platform, een first class starters community, gedragen en ontwikkeld door ondernemend Limburg met als doel bestaande startup initiatieven te verbinden, startups te versterken en hun groeiprocessen te versnellen.

Door alle stakeholders uit het brede startup landschap met elkaar te verbinden, geven we een versnelling aan het jong ondernemerschap binnen de provincie en laten we het ondernemerschap in de regio groeien.

Want starten doe je niet alleen, maar samen met andere partners, collega ondernemers en organisaties.