Onze eerste Passe-Partout...

Passe-Partout met Jan Jonker, Ann Van Hoey en Rik Ruigrok

Dinsdag 18 september vond de allereerste Passe-Partout van VAKlab rond nieuwe businessmodellen; sociaal, duurzaam en circulair plaats. Gastsprekers van dienst waren Hoogleraar Duurzaam Ondernemen Jan Jonker, keramiste Ann Van Hoey en circulaire houtbewerker Rik Ruigrok.

Onze maatschappij verandert razendsnel. Met onze oude manier van denken en ondernemen komen we er niet meer. Het mooie is dat elke dag mensen ideeën krijgen om de zaken op een slimmere manier aan te pakken. Net op die manier maak je als vakman het verschil.

Alle 79(!) aanwezigen luisterden geboeid naar de lezing van hoogleraar Jan Jonker en later naar de getuigenissen van Ann Van Hoey, die vertelde over haar samenwerking met dagcentrum Den Ateljee en Rik Ruigrok, die als circulaire houtbewerker unieke producten maakt met een lage footprint vanuit de gedachte dat hout nooit afval kan zijn.

Afsluiten deden we met een netwerkdrink waar alle aanwezige vakmensen en ondernemers met elkaar in contact kwamen.

Het fotoverslag van deze Passe-Partout vind je hieronder. De volgende Passe-Partout op 11 december  rond klantenbinding wordt gebracht door Bert Pieters van Dift. Inschrijven kan al door een mailtje te sturen.