MAKERS Magazine

Ben je een gepassioneerd vakman/-vrouw? Heb je een bedrijf dat benodigdheden voor makers voorziet Of wil je bijvoorbeeld graag een evenement in de sector aankondigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

MAKERS is het eerste magazine over ambachtelijke ondernemers in België. Met dit gratis tijdschrift wordt een platform aangeboden aan makers die zich inzetten om unieke, kwaliteitsvolle en handgemaakte producten te creëren. Vaak gaan zij daarbij ook nog eens bewust en ecologisch om met materialen. Aan de hand van interviews en fotoreportages zet MAKERS Belgische vakmensen in de kijker.

Wat zijn de mogelijkheden indien je jouw onderneming of vakmanschap in de kijker wilt zetten?

  • Een advertentie (1 pagina) waarin je bijvoorbeeld een evenement kan aankondigen.
  • Liever geen advertentie, maar wil je een diepere inkijk op jouw onderneming? Kies dan voor een artikel (4 pagina’s).
  • Wil je jouw verhaal liever vertellen in beelden? Kies dan voor een fotoreportage. Met deze formule krijg je 6 pagina’s in het magazine met kwaliteitsvolle foto’s van het product of het proces dat je graag wilt belichten.

De eerste editie verschijnt in de zomer van 2019 en vanaf 2020 komt er vier maal per jaar een editie uit die gratis in je brievenbus valt na registratie op hun website. Elke editie zal 5000 Vlaamse lezers bereiken die geïnteresseerd zijn in vakmanschap en deze sector graag op de voet willen volgen.

Ben je geïnteresseerd in één van deze formules? Bekijk dan zeker eens de website van MAKERS voor meer informatie. Hun tarievenlijst kan je aanvragen via info@makersmagazine.be.