Maand van de Ambachten 2020

Maand van de Ambachten zet lokaal vakmanschap in de kijker!

Omwille van de coronacrisis kon De Dag van de Ambachten, die het werk van onze vakmensen belicht, niet doorgaan op 15 november. Daarom transformeert de Dag van de Ambachten, sinds 2006 georganiseerd door de FOD Economie, met de steun van de minister van Middenstand, Zelfstandigen en KMO’s, dit jaar naar een nieuw concept: de Maand van de Ambachten.

Gedurende de hele maand december wordt een mediacampagne gevoerd met als doel onze lokale vakmensen te promoten en de bevolking aan te moedigen hen te steunen door bijvoorbeeld de eindejaarsaankopen bij hen te doen. 

Dat is een concept dat Bokrijk en VAKlab maar al te graag steunen. Gedurende de hele maand december zullen we via onze communicatiekanalen (website, Facebook, Instagram) lokaal vakmanschap in de kijker zetten. Volg ons dus zeker via sociale media want dagelijks lichten we er ondernemers uit die hun vakmanschap met volle overgave uitoefenen. 

Ben je zelf een ondernemende vakman/-vrouw en wil je ook uitgelicht worden? Stuur dan zeker een mailtje naar info@vaklab.be