Inspiratielezing Trends

Trendlezing met Ontrend Agency

Samen met Katherina Kitsinis van Ontrend Agency organiseerden we op 4 juni de Passe-Partout lezing "Trends". Katherina zorgde met haar 4 trendsthema's voor heel wat inspiratie over hoe je als onderneming kan inspelen op trends. 

"Ik speel niet in op de trends", een zin die sommige ondernemers wel eens durven uitspreken. Volgens Katherina is het onmogelijk. Ondernemingen zijn altijd gevoelig voor trends, of het dan korte hypes of langlopende bewegingen zijn. 

Consumenten zijn nu eenmaal trendgevoelig en willen dit dan ook terugzien in de producten die ze aankopen. Duurzaamheid, low-waste, unieke stuks... het zijn enkele kernwoorden waar consumenten meer en meer de aandacht op vestigen.

Als vervolg op de lezing hebben we 10 ondernemingen geselecteerd die hun trendverhaal nu écht mogen schrijven. Ontrend Agency werkte twee workshops uit die samen een volledig traject vormen. In de eerste masterclass ‘Definieer jouw trendverhaal’ leren we hoe je relevante trends kunt herkennen en hoe deze kunnen omgezet worden naar jouw eigen merk. In onze hands-on workshop ‘Creëer een moodboard’ komen we dan weer alles te weten over hoe je je eigen merkidentiteit en doelgroep omzet naar een visueel onderbouwde moodboard die de leidraad is voor jouw creatief project.

Volg ons zeker dus verder op sociale media (Facebook en Instagram) via @VAKlab_Bokrijk voor meer updates over de trends masterclass.