Hoe blog je over je vakmanschap?

Een samenwerking met Verhaallijnen

Al enige tijd is Bernadet Wehenkel een vaak én graag geziene gast bij VAKlab. Bernadet is een tekstschrijver en heeft een passie voor verhalen. Met Verhaallijnen biedt ze professionele hulp bij het schrijven van jouw verhaal.

Daarnaast brengt ze met haar eigen blog Verwonderhoekje een platform waarop anderen hun verwondering mogen delen.

Een tijd geleden contacteerden we Bernadet met de vraag of ze ons tips kon bieden. Tips over hoe jij als ondernemer aan de slag kan gaan met bloggen over je vakmanschap. Enige mailtjes en telefoontjes laten ging Bernadet aan de slag met vragen die ze kreeg van een ‘testpanel’. Een select groepje ondernemers die veelgestelde vragen over bloggen doorgaf.

Enkele vragen die vaak terug kwamen zijn ‘Waarom zou ik starten met bloggen?’, ‘Waarover kan ik bloggen?’ en ‘Wie zal mijn blogberichten bekijken?’. Benieuwd naar de antwoorden die Bernadet heeft gegeven? En naar de overige vragen die gesteld worden?

Alle vragen werden gebundeld in het e-book ‘Hoe blog je over je vakmanschap?’ en dat is te downloaden via de website Verhaallijnen. Je kan er ook de audioversie van het boek beluisteren.

Download hier het e-book 'Hoe blog je over je vakmanschap'