BKRK-award #Glas - inschrijvingsperiode verlengd!

Innovatief, ondernemend en creatief bezig met glas? Schrijf je in!

Ben je een creatieve vakman? Onderweg om de innovatieve ondernemer van morgen te worden? Wil je de mogelijkheden van glas ontdekken of als vakman je verder verdiepen in het vakmanschap glas?

Waag dan nu jouw kans voor de nieuwe BKRK-award #Glas van VAKlab en Bokrijk! We dagen je met deze wedstrijd uit tot het toepassen van glas in jouw innovatieve gedachtengoed. Cross-overs met andere materialen en/of de toepassing van innovatieve technieken is in deze erg belangrijk. Het product of project moet economische meerwaarde genereren en ontwikkeld worden vanuit een hedendaagse relevatie.

Met een internationale jury onder leiding van voorzitters Axel Van Den Bossche (CEO van het bekende bedrijf Serax) en Anna Torfs (de internationale Belgische ontwerpster die momenteel woont en werkt in Tsjechië), leggen we de lat opnieuw hoog. Daarnaast kunnen ook Pascal Cools (managing director van Flanders DC) en Amélie Rombauts (design coördinator bij Knack Weekend) niet ontbreken in de jury. Flanders DC en Knack Weekend zijn, net zoals bij de vorige editie, ook partners van de wedstrijd. We treden met deze award buiten de muren van het Openluchtmuseum door samen te werken met GlazenHuis (Lommel) dat heel wat inhoudelijke expertise in huis heeft.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

De tien geselecteerde dossiers mogen in oktober een meet & greet verwachten met de juryleden en partners van de wedstrijd. Tijdens de krokusvakantie (2021) wordt er een vrijblijvende coaching aangeboden door GlazenHuis en 12 september 2020 kan je er langsgaan voor een demodag waar het vakmanschap glas in al zijn facetten aan bod komt.

INSCHRIJVEN

Zin om jouw vakmanschap met ons te delen? Surf snel naar www.bkrkaward.be en schrijf je in voor de BKRK-wedstrijd vóór 1 oktober 2020.

Schrijf je in voor de BKRK-award #Glas