Tips van de meester: Textiel fotograferen - VOLZET

Textielfotografie door Kristof Vrancken

Gebeten door fotografie? Fotograaf, docent en onderzoeker aan Hogeschool Luca School of Arts, Kristof Vrancken, leert tijdens deze Tips van de meester acht vakmensen de knepen van het vak rond het fotograferen van textiel.

Ook voor deze Tips van de meester slaan VAKlab en MIA-H de handen in elkaar. De theoretische sessie gaat door bij VAKlab, de praktijksessies in de fotostudio van MIA-H.

Deze Tips van de meester richt zich specifiek naar diegene die gespecialiseerd zijn in het vakmanschap fotografie. Gedurende drie dagen krijg je zowel theoretische als praktische trainings van leermeester Kristof Vrancken.

Praktisch

Theorie: 12/03/19 van 18 u. tot 21.30 u. in VAKlab, Kasteel Bokrijk

We starten met een theoretische uiteenzetting om het algemene kader te scheppen.

19/03/19 en 21/03/19 van 13 u. tot  17 u. in de fotostudio van MIA-H, Hasselt

Theorie wordt omgezet in praktijk, je gaat aan de slag met textielfotografie.

Al onze activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is verplicht. Belangrijk is dat je alle drie de data aanwezig bent. Zowel de theorie als de parktijksessies.

Deze Tips van de Meester is reeds volzet.

Voor wie?

Deze Tips van de meester is gericht naar vakmensen met expertise in fotografie. Kristof Vrancken werkt verder op jouw kennis en werkt in de diepte.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar ons.

MIA-H

FashionTech, mode, accessoires en een state of the art maaklabo zijn het kloppend hart van de incubator. Met zakelijke ondersteuning, het labo en een co-workingspace versnelt MIA-H het groeiproces en stimuleren ze ondernemerschap in het vakgebied van mode en accessoires. Ambitie is om uit te groeien tot een kenniscentrum en creatieve accelerator, waar de community net zo belangrijk is als het individu. En waar opkomend talent zich lokaal, nationaal en internationaal kan ontwikkelen tot professionele ondernemer. Verschillende disciplines onder een dak die elkaar inspireren, motiveren en stimuleren, dat is hetgeen waar MIA-H voor staat.

In samenwerking met:

MIA-H mode incubator