Slotsessies groepstraining 2018

Open eindsessies groepstraining

Heb je interesse voor onze volgende groepstraining in 2019 maar twijfel je nog of je je zou inschrijven?

Om je te laten kennismaken met de werking van onze groepstrainingen zullen we op 13 november en 13 december een open sessie/netwerkmoment houden met de deelnemers van de groepstraining van 2018.

Op 13 november vindt de laatste sessie van de eerste groepstraining plaats met expert Peter Perceval. Op 13 december die van de tweede groepstraining. Omdat we in 2019 dezelfde groepstraining aanbieden, maar dan naar starters, willen we jou als starter leren kennismaken met de werking van deze trainingen.

Peter Perceval is de oprichter van Inspiring Speech en leert de deelnemers van de groepstraining hoe ze hun product het best voorstellen aan potentiele klanten. Tijdens deze laatste sessies, die door hem gemodereerd worden, zullen de deelnemers kort vertellen waar ze mee bezig zijn.

Tevens kan jij, indien je interesse hebt om zelf het traject te volgen, kennis maken met het traject door informeel te babbelen met de deelnemers van 2018.

Ook nodigen we enkele externe organisaties uit. Onder andere Joeri Stoop van VOKA, Heleen van Loon van Z33 en Robert Daniëls van Provincie Limburg (enkel 13/12). Zo kunnen we deelnemers aan de groestraining laten kennis maken met overige organisaties in Limburg die voor hen iets kunnen betekenen.

Praktisch

Locatie: VAKlab, Kasteel Bokrijk

Datum en uur:

13 november van 20h - 21h30
13 december van 14h30-16h

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@vaklab.be met de vermelding of je 13 november of 13 december wil komen.

Al onze activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is verplicht.