Rondetafelgesprek hedendaags vakmanschap en presentatie

Passe-Partout i.s.m. PXL-MAD

Hoe wordt hedendaags vakmanschap gemaakt, getoond, bekeken en gebruikt, zelf en in samenwerking met anderen, via diverse, materiële en digitale, media en platformen? Tijdens deze Passe-Partout delen curator van Design Museum Gent Evelien Bracke, object maker Machteld Lambeets, textielontwerpster Marylène Madou en sieradencollectief Studio Collect hun visie en ervaringen omtrent hedendaags vakmanschap en presentatie.

De moderator bij uitstek is onderzoekster in de kunsten Anneleen Swillen (Juweelontwerp en Edelsmeedkunst PXL-MAD en Uhasselt).

Deze Passe-Partout is een rondetafelgesprek waarin de verschillende panelleden hun ervaringen en meningen omtrent hedendaags vakmanschap en presentatie delen. Het publiek mag steeds interageren om vragen te stellen.

Praktisch

Locatie: PXL-MAD School of Arts, Elfde-Liniestraat 25, 3500 Hasselt

Datum: 2 april 2019

Programma:

18u30       Ontvangst met een hapje en een drankje

19u           Rondetafelgesprek met Evelien Bracke, Machteld Lambeets, Marylène Madou en Studio Collect

21u           Netwerkdrink

22u           Einde

De plaatsen zijn beperkt, schrijf je dus snel in door een mail te sturen naar info@vaklab.be. Al onze activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is verplicht.

Wat is een Passe-Partout?

Een Passe-Partout levert inspiratie. We laten ons leiden door de actualiteit en de behoeftes van vakmensen. Geen topic is ons te vreemd. Een expert behandelt de thematiek vanuit de theorie en één of meerdere vakmensen maken de vertaalslag naar de praktijk met een interactieve getuigenis.

In samenwerking met: