Passe-Partout Trends

Trends met Ontrend Agency

4 juni organiseren we in het VAKlab een lezing rond 'Trends' met Katherina Kitsinis van Ontrend Agency. Laat je helemaal onderdompelen in de trends van de toekomst tijdens deze trendlezing.
In de trendlezing geven we op een visuele manier inzicht in de trends van morgen en de impact die ze zullen hebben op jouw bedrijf, product of dienst.

Deze trendslezing is een brede uiteenzetting van de opkomende trendbewegingen vertaald naar hoe je hier als merk op kan inzetten om tot nieuwe producten en diensten te komen. Er is een sterke link naar merkidentiteit en gebruikersprofielen. 

Praktisch

Locatie: VAKlab, Kasteel Bokrijk (Bokrijklaan 1, 3600 Genk)

Datum: 4 juni 2019

Programma:

18u                   Ontvangst met een hapje en een drankje

18u30-19u30    Lezing Trends door Katherina Kitsinis

19u30-20u        Pauze

20u-21u            Lezing deel 2 en interactieve vragenronde

22u                   Einde

Schrijf je in door een mail te sturen naar info@vaklab.be. Al onze activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is verplicht.

Aansluitend aan deze trendslezing voorzien we ook een diepgaande groepstraining rond Trends. Hier zijn maar 10 plaatsen, dus vergeet je niet tijdig in te schrijven! Je vindt alle informatie hier. Je dient aanwezig te zijn tijdens de lezing als je de groepstraining wil meevolgen.

Wat is een Passe-Partout?

Een Passe-Partout levert inspiratie. We laten ons leiden door de actualiteit en de behoeftes van vakmensen. Geen topic is ons te vreemd. Een expert behandelt de thematiek vanuit de theorie en één of meerdere vakmensen maken de vertaalslag naar de praktijk met een interactieve getuigenis.