Passe-Partout - Pure ambacht versus Industrieel Design

Studio Segers over vakmanschap als onderdeel van een designtraject

Op 12 december 2019 organiseren we een lezing i.s.m. Studio Segers. Studio Segers is een creatieve studio voor architectuur, productdesign en grafische vormgeving. Ook in de benedenzalen van het kasteel, waar VAKlab gevestigd is, staan enkele prachtige stuks van Studio Sergers zoals de ronde tafel in de middenzaal.

Studio Segers heeft het in deze lezing over vakmanschap als onderdeel van een designtraject. Vakmensen vormen een meerwaarde bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Het gaat om producten die na prototyping in samenwerking met vakmensen hun weg vinden naar productie in beperkte oplages, maatwerk of serieproductie.

PRAKTISCH

Locatie: VAKlab, Kasteel Bokrijk (Bokrijklaan 1, 3600 Genk)

Datum: 12 december 2019

Programma:

18u                   Ontvangst met een hapje en een drankje

18u30-19u30    Lezing pure ambacht versus industrieel design

19u30-20u        Pauze

20u-21u            Lezing deel 2 en interactieve vragenronde

22u                   Einde

Schrijf je in door een mail te sturen naar info@vaklab.be. Al onze activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is verplicht.

Wat is een Passe-Partout?

Een Passe-Partout levert inspiratie. We laten ons leiden door de actualiteit en de behoeftes van vakmensen. Geen topic is ons te vreemd. Een expert behandelt de thematiek vanuit de theorie en één of meerdere vakmensen maken de vertaalslag naar de praktijk met een interactieve getuigenis.