'Intien' sessies

Online netwerkevent

De coronacrisis houdt de wereld nog steeds in zijn greep. Ook onze netwerkevents en inspiratielezingen vallen hierdoor in het water. Maar VAKlab komt met een alternatief: INTIENs. 'Intieme' online gesprekken met een tiental ondernemende vakmensen. Intiem met tien, INTIEN dus. Met intieme gesprekken bedoelen we dat we in kleine groep enkele onderwerpen aanhalen waar ondernemers het dezer dagen graag over hebben.

We nodigen je uit om deel te nemen aan een interactief online gesprek, met telkens een andere insteek. De rode draad blijft ondernemen binnen een vakmanschap.

We komen digitaal samen met een groep ondernemers en praten over het onderwerp van die week. VAKlab start telkens het gesprek om 12u en we stellen vragen aan de deelnemers. Het wordt dus echt een interactief gesprek waarbij jouw input zeker welkom is. 

De komende onderwerpen zijn:

Donderdag 11/03 van 12u-13u: Yves Dupont licht zijn thesis ‘Lokale praktijk in een globale economie, een toekomst voor Limburg?’ kort toe en daarna gaan we in gesprek hierover. De reacties en opmerkingen die hier worden gegeven, kunnen meegenomen worden in zijn lezing die hij dit najaar geeft bij VAKlab.

Wil je graag jouw verhaal vertellen? Of wens je andere ondernemers te ontmoeten en naar hun verhalen te luisteren? Schrijf je gratis in voor de online INTIENs door te mailen naar info@vaklab.be. Wij bezorgen je een link naar de Microsoft Teams meeting van de week waarvoor jij je aanmeldt. (Vermeld bij je inschrijving aan welke sessie je wil deelnemen door de datum(s) te noteren!

Heb je ideeën voor volgende onderwerpen? Laat het zeker weten via info@vaklab.be