Groepstraining voor starters VOLZET

Van vakman/vrouw tot ondernemer

Je bent een creatieve vakman/vrouw en je barst van ideeën. Je bent net gestart als ondernemer of staat te popelen om te starten, maar je zit nog met vele vragen: Hoe zet ik mijn idee om in bestellingen? Hoe kan ik andere klanten aanspreken? Hoe bevind ik me tegenover mijn concurrenten? Hoe verkoop en presenteer ik mezelf, mijn dienst en product?

Deze groepstraining reikt de nodige tools en inzichten aan die jou als vakman/vrouw helpen je product/dienst naar de markt te brengen. Met welke vragen worstel je nog om je te ontplooien als ondernemer binnen een vakmanschap?

De groepstraining voor starters geeft je een breder zicht op het potentieel van je product/dienst, helpt je met je financiële planning en je markt te benaderen.

Voor wie?

Deze groepstraining richt zich specifiek naar starters. Belangrijk is dat je reeds gestart bent of staat te popelen om te starten. Je hebt dus een concreet product en/of dienst die je wil vermarkten. (hetzij in bijberoep, hetzij in hoofdberoep).

Later volgen nog meer groepstrainingen, specifiek gericht naar prestarters of groeiers.

Praktisch

Deze groepstraining is reeds volzet.

Deze hands-on opleiding bestaat uit 12 sessies waarin diverse experten tools en inzichten aanreiken om samen jouw product naar de markt te brengen.

Let op: Als je je inschrijft is het belangrijk dat je alle sessies meevolgt.

Elke expert voorziet een theoretische sessie en een terugkomsessie. In tussentijd kan je de inzichten toepassen op je eigen case. Hiervoor kan je gebruik maken van de nodige ondersteuning:

  • Elke expert staat ter beschikking voor vragen: telefonisch en per mail.

De sessies gaan door in VAKlab, Kasteel van Bokrijk.

Voor meer info over de diverse experten, de data en de uren van de verschillende sessies, klik hier.

Hoe je kandidaat stellen?

Deze training is reeds volzet. Al onze andere activiteiten kan je terugvinden in onze kalender.

Al onze activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is verplicht.

De plaatsen zijn beperkt! Schrijf je nu in.