9/12 Intiensessie met Joke Savelkoul (Studijoke)

Hoe ga ik om met de groei van mijn (online) bedrijf?

Joke Savelkoul is zaakvoerder van Studijoke, een jong Belgisch merk met unieke invulboeken en prachtige geschenken. De artikelen zijn te koop in de webshop van Studijoke en in enkele winkels in Vlaanderen. In 2021 nam Joke een eerste werknemer in dienst en besteedde ze haar verzendingen uit. We gaan met Joke in gesprek over hoe je als ondernemer omgaat met dit groeiproces.

Praktisch

Wanneer? 9 december 2021, van 12 u. tot 13u. 
Waar? Online, via Microsoft Teams (na inschrijving ontvang je de link)
Ik schrijf me in!

Meer over Studijoke

Zaakvoerder Joke Savelkoul heeft een op en top Belgische webshop. Wat in 2016 begon als een hobby, is ondertussen een full-time job geworden voor Joke. Als creatieve ondernemer ontwerpt en verkoopt ze papierwaren en geschenken rond de thema's geboorte, kindertijd, huwelijk, verjaardag, graag zien, rouwen...

De missie van Studijoke? Een glimlach op het gezicht van de klanten toveren door mooie momenten te creëren, beleven en memoriseren. En dat werkt... De webshop groeide de afgelopen jaren en in 2021 nam Joke haar eerste werknemer in dienst en besteedde ze het verzenden van haar producten uit. Maar hoe ga je als ondernemer om met zulke veranderingen?