5, 7 en 9/10 Webinarreeks: Instagram voor ondernemers

Instagram tips & tricks

Social media? Het blijft een belangrijke manier om je doelgroep te bereiken, en Instagram maakt daar onderdeel van uit. Voor deze webinarreeks gaan we echt aan de slag met jouw Instagram. De presentatie wordt aangepast aan de deelnemers en is uitsluitend voor ondernemende vakmensen die al een Instagramaccount hebben maar er nog niet veel mee doen of nog met veel vragen zitten. Met hands-on tips en tricks helpen we jou verder.

We laten een beperkt aantal deelnemers toe zodat er voldoende 1-op-1 coaching kan worden voorzien. Enkele dagen op voorhand weet je wie de andere deelnemers zijn, zodat je elkaars Instagramaccounts kan bekijken.

De groepstraining bestaat uit 3 webinars van telkens 1 uur en bijkomend 1/2 uur vragenronde.

De webinars zijn als volgt ingedeeld:

  • De eerste groepstraining focust op het finetunen van je bedrijfsprofiel op Instagram. Een juiste profielfoto, een aantrekkelijke bio, hyperlinks toevoegen aan je beelden
  • De tweede groepstraining zal vooral gaan over het posten op Instagram: het posten van een bericht, gebruik maken van tags, reposten, producttags etc.
  • De derde groepstraining haalt Instagram stories aan: hoe gebruik je die? ‘spelen’ met de verschillende opmaak, reposten in story…

PRAKTISCH

Maandag 5 oktober om 10u: Finetunen bedrijfsprofiel
Woensdag 7 oktober om 10u: Posten op Instagram
Vrijdag 9 okotber om 10u: Instagram story's

De Instagram groepstraining wordt gratis aangeboden. De webinars worden gegeven door Jolien van VAKlab. Ze heeft een opleiding communicatiemanagement achter de rug en verzorgt de Instagram van VAKlab. De groepstraining biedt hands-on tips & tricks waar je onmiddelijk mee aan de slag kan. Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@vaklab.be.