28/9 Intiensessie met Stephanie Thys (SAPPIG.)

Een bedrijf starten in volle coronacrisis

Stephanie biedt met haar foodtruck SAPPIG. verse en gezonde sapjes, smoothies en snacks op plantaardige basis aan. Ze startte als zelfstandige in volle coronacrisis en paste haar concept aan aan de situatie. In de zomer van 2020 gaf Bokrijk haar de mogelijkheid om haar producten te toetsen aan de markt. Dat bleek een onverhoopt succes. Stephanie opende later in 2020 een pop-up voor takeaway in Hasselt, breidde haar aanbod uit en won zelfs een Belgian Vegan Award voor beste foodtruck/catering. Stephanie inspireert je in deze Intiensessie over hoe een start-up in volle coronacrisis omzet kan draaien.

Praktisch

Wanneer? 28 september 2021, van 12 u. tot 13 u. 
Waar? Kasteel Bokrijk, Bokrijklaan 1, 3600 Genk

Schrijf je in door een maitlje te sturen naar info@vaklab.be.

Meer over SAPPIG.

Stephanie biedt met haar foodtruck én via pop-ups plantaardige sapjes, smoothies en snacks aan. Ze worden à la minute bereid met verse ingrediënten en geserveerd in een ecologische verpakking. 

SAPPIG. in Bokrijk

Stephanie Thys was tijdens het Pinksterweekend van 2020 (in volle coronacrisis) met haar juicetruck te gast in Bokrijk, om haar producten te toetsen aan de markt. Mooi weer, een idyllische locatie en een sterke aanwezigheid op sociale media zorgden ervoor dat de sapjes en smoothies dagelijks uitverkocht waren.