VAKlab als draaischijf

Samenwerken zit in ons DNA

Samenwerken is het bundelen van krachten om een resultaat te behalen dat alleen of door een individu moeilijker bereikt kan worden. De kracht van samenwerken ligt in het teamverband of het partnerschap.

VAKlab positioneert zich als een draaischijf rond vakmanschap en ondernemerschap. Samenwerken, de krachten bundelen en kennis en expertise delen zit in het dna van VAKlab, het is het sleutelwoord van onze missie. Het gemeenschappelijke doel? Uitwisselen van kennis dat leidt tot innovatief ondernemerschap om de maakeconomie te versterken.

Naast eigen ervaringen, kennis en expertise, doen we beroep op een uitgebreid netwerk van regionale en nationale partners. Dit zijn vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, organisaties met kennis in ondernemerschap en/of vakmanschap, onderwijs & onderzoeksinstellingen, en de overheid. Voor een overzicht van onze partners, klik hier. Met deze partners werken we samen om het activiteitenaanbod van VAKlab vorm te geven. Tevens verwijzen we door naar hun activiteiten en diensten.

Zit je met een idee, een vraag, een probleem? Wil je starten in een bepaald vakmanschap maar weet je niet waar te beginnen? Ben je al enkele jaren actief bezig en wil je nog verder doorgroeien? VAKlab is jouw ideale klankbord:

  • We helpen je vooruit en geven zicht op kansen.
  • We verwijzen door naar die partners die je dadelijk kunnen verder helpen, kortom we breiden je netwerk uit.
  • We zijn jouw partner in crime en wijzen je de weg.
  • We geven eerste feedback op de problematieken en uitdagingen waar je mee geconfronteerd wordt.

Hoe kan je ons bereiken?

VAKlab bevindt zich in het Kasteel van Bokrijk en is een open huis voor iedereen die vakmanschap een warm hart toedraagt. Je kan er terecht met al je vragen rond vakmanschap en ondernemerschap. Spring dus gerust binnen als je in de buurt bent. 

Wil je zeker zijn van onze onvoorwaardelijke aandacht? Dan maak je best een afspraak.