Netwerkactiviteiten

een netwerk voor vakmensen

Wat komt er allemaal kijken bij het opstarten van mijn eigen zaak? Welke drempels hebben andere vakmensen reeds genomen waarvan ik kan leren? Op welke manier kan ik doorgroeien of mijn markt en klantenbestand uitbouwen?

Netwerken is niet iets wat iedereen van nature uit in de vingers heeft. Het vraagt tijd en energie, die je maar al te graag in andere dingen steekt. Hoe je het ook draait of keert, een netwerk hebben en goed onderhouden is voor elke vakman belangrijk. Een netwerk geeft je de kans om je werk, je kwaliteiten en je ideeën te verspreiden en samenwerkingen uit te bouwen. Je contacten kunnen je professioneel vooruit helpen en je waardevolle tips geven.

Bij VAKlab nemen we de tijd om netwerkevents te organiseren op maat van vakmensen. We brengen de waarden waar VAKlab voor staat terug in de organisatie van onze events:

  • laagdrempelig en toegankelijk
  • inhoudelijk en toegepast
  • inspirerend
  • op maat van verschillende vakmanschappen

Onze netwerkevents organiseren we graag met andere partners binnen ondernemerschap of vakmanschap. Zo verruimen we jouw netwerk en de diversiteit aan expertises. VAKlab netwerkt graag mee en brengt je tijdens de events in contact met de juiste mensen.

Wil je op de hoogte blijven van onze volgende netwerkevents, schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

Vorige events vind je terug onder nieuws.

Ben je er als bedrijf van overtuigd dat jouw filosofie aansluit bij de activiteiten van VAKlab? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons, misschien zit er wel een eventuele samenwerking in!

Al onze activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is verplicht.